Barneprogram på PA TV: – Kristne og jøder er underlegne

Barna i de palestinske områdene lærer, på fjernsynskanalen styrt av PA-president Mahmoud Abbas, at muslimer er overlegne i forhold til jøder og kristne.

Nok et barneprogram på palestinsk fjernsyn lærer barna opp i hat og antisemittisme. (Foto: Skjermdump fra Youtube.com)
Nok et barneprogram på palestinsk fjernsyn lærer barna opp i hat og antisemittisme. (Foto: Skjermdump fra Youtube.com)

Under sendingen på PA TV blir en liten jente ved navn Lara bedt om å sitere et dikt, som ifølge programlederen lærer barna “ansvarlighet og tilhørighet”.

Først og fremst rakker diktet ned på kristne og jøder:

– De er etterkommere av [de kristne] korsfarerne og Khaibar [jødene] [… De er] underlegne og mindre, feigere og mislikt [… De er] fiender av skjebnen.

Vold blir glorifisert, som en har sett en rekke ganger tidligere på palestinske fjernsynssendinger. Barna blir oppfordret til å ta del i det, opplyser Palestinian Media Watch.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

– Hvor er mitt våpen? Jeg fant det – en stein! Jeg tok den og kastet den mot fiendene av skjebnen, leste den lille jenta opp.

Diktet er her oversatt fra engelsk til norsk

Hvor er ditt sverd, Khaled (arabisk kriger)?
Hvor er ditt mot, Saladin (arabisk kriger)?
Men ingen svarte meg.
Hvor er mitt våpen? Jeg fant det – en stein! Jeg tok den og kastet den mot fiendene av skjebnen. Jeg lærte verden at muslimer i Allahs navn ikke kan bli overvunnet.

[…] De utfordrer oss med Det hvite hus, vi utfordrer dem med [den islamske] oppvåkningen og Kaaba-en [i Mekka]. De er ikke sterkere enn Khosrau og Cæsar (kongene i det persiske og det bysantinske imperiet).
De [kristne og jøder] er underlegne og mindre, feigere og mislikt. De er etterkommere av [de kristne] korsfarerne og Khaibar (jødisk landsby ødelagt av Muhammed i 629 e.Kr).
Å, verdens muslimer: Våkn opp, dere har sovet for lenge.
Deres fedre og deres sønner blir massakrert, deres al-Aqsa [moské på Tempelplassen i Jerusalem] er vanhelliget og ødelagt.

Etter diktopplesningien svarte programverten med applaus.

Se diktet presentert her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gq2P4e1acXM[/youtube]

Forrige artikkel– USA lærte sikkerhet av Israel etter 11. september
Neste artikkel– Iran har installert flere sentrifuger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -