Dømt for planlegging av terror mot jøder

Det muslimske ekteparet Shasta Khan og Muhammed Sajid Khan (bildet) ble torsdag dømt for planlegging av en terroraksjon mot jødiske innbyggere i Manchester.

Det britiske terrorekteparet Shasta Khan (f.v.) og Muhammed Sajid Khan. (Foto: Politiet i Greater Manchester)
Det britiske terrorekteparet Shasta Khan (f.v.) og Muhammed Sajid Khan. (Foto: Politiet i Greater Manchester)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Kvinnen, Shasta, erklærte seg uskyldig under rettssaken som pågikk, mens hennes mann Muhammed Sajid innrømmet sin skyld. Fredag ettermiddag vil de motta sin straffeutmåling, melder Times of Israel.

– Denne rettssaken har vist virkeligheten rundt anti-jødisk terror i dagens Storbritannia. Det forklarer hvorfor jødiske samfunn tar både sikkerhet og antisemittisme seriøst, sier lederen for en jødisk sikkerhetsorganisasjon i Storbritannia, Mark Gardner.

I dag bor 30.000 jøder i den nord-engelske byen. Kun London har en større jødisk befolkning på de britiske øyer.

Forrige artikkelSuleiman døde på sykehus i USA
Neste artikkelBBC har vansker med presentasjonen av Israel og Palestina
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no