Egypts president sier “amen” på TV til bønn om “å ødelegge jødene”

- O Allah, ødelegg jødene og deres støttespillere, ba Futouh Abd Al-Nabi Mansour under fredagsbønnen på egyptisk TV sist fredag. TV-bildene viser presidenten som støtter opp i bønnen.
Egypts president Mohammed Morsi (midten) deltok i bønnen om å ødelegge jødene.
Egypts president Mohammed Morsi (midten) deltok i bønnen om å ødelegge jødene.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Den muslimske imamen Futouh Abd Al-Nabi Mansour ledet bønnen i el-Taneim moskéen i Matrouh fredag 19. oktober 2012. Bønnestunden ble kringkastet på egyptisk TV.

Det er ikke uvanlig at muslimske ledere i Midtøsten ber forbannelser over jødene i “tv-gudstjenester”, men det er mer sjelden at bønnene får tv-sendte “amen” av statsledere. TV-bildene viser president Mohammed Morsi i intens bønn og støtteerklæringer som “amen” mens Mansour leder forsamlingen i følgende bønn:

“O Allah, rens oss fra våre synder, styrk oss, og gi oss seier over de vantro. O Allah, ødelegg jødene og deres støttespillere. O Allah, spre dem, riv dem i stykker. O Allah, vis din makt og din storhet på dem. Vis oss din allmektighet, o Herre.”

Middle East Research Institute (MEMRI) har gjort tv-klippet tilgjengelig med engelsk tekstning:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZeCuKjzWlUc[/youtube]

Kommer noen norske medier eller politikere til å bry seg?

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelBlokaden er en myte!
Neste artikkelForbereder seg på jordskjelv
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise