Egypts president sier “amen” på TV til bønn om “å ødelegge jødene”

– O Allah, ødelegg jødene og deres støttespillere, ba Futouh Abd Al-Nabi Mansour under fredagsbønnen på egyptisk TV sist fredag. TV-bildene viser presidenten som støtter opp i bønnen.

Egypts president Mohammed Morsi (midten) deltok i bønnen om å ødelegge jødene.
Egypts president Mohammed Morsi (midten) deltok i bønnen om å ødelegge jødene.

Den muslimske imamen Futouh Abd Al-Nabi Mansour ledet bønnen i el-Taneim moskéen i Matrouh fredag 19. oktober 2012. Bønnestunden ble kringkastet på egyptisk TV.

Det er ikke uvanlig at muslimske ledere i Midtøsten ber forbannelser over jødene i “tv-gudstjenester”, men det er mer sjelden at bønnene får tv-sendte “amen” av statsledere. TV-bildene viser president Mohammed Morsi i intens bønn og støtteerklæringer som “amen” mens Mansour leder forsamlingen i følgende bønn:

“O Allah, rens oss fra våre synder, styrk oss, og gi oss seier over de vantro. O Allah, ødelegg jødene og deres støttespillere. O Allah, spre dem, riv dem i stykker. O Allah, vis din makt og din storhet på dem. Vis oss din allmektighet, o Herre.”

Middle East Research Institute (MEMRI) har gjort tv-klippet tilgjengelig med engelsk tekstning:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZeCuKjzWlUc[/youtube]

Kommer noen norske medier eller politikere til å bry seg?

Forrige artikkelBlokaden er en myte!
Neste artikkelForbereder seg på jordskjelv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.