Islamismens trussel mot Israel

– Ikke la dere lure når islamister snakker om demokrati. Når de vinner makten gir de den ikke fra seg igjen, sa Vebjørn Selbekk, sjefsredaktør i avisen Dagen, i sitt foredrag til MIFF Grenland. Her kan du se videoopptak av hele foredraget.

Vebjørn Selbekk. (Foto: Hans Jacob Solgaard)
Vebjørn Selbekk. (Foto: Hans Jacob Solgaard)

Selbekk holdt foredraget i MIFF Grenland 27. februar 2013. Redaktøren åpnet med å gi ros til MIFF og det arbeidet som MIFF gjør.

– Måten MIFF argumenterer på tror jeg er den riktige, sa Selbekk. Det er det som kan skape forståelse for Israel i det norske folk.

Se hele foredraget på MIFFs YouTube-kanal.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LBYErsJsV3Y[/youtube]

Opptak og redigering av video er ved Hans Jacob Solgaard.

 

Forrige artikkelForbereder seg på neste Hizbollah-krig
Neste artikkel– Israel ønsker ikke bare fred, Israel trenger fred
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.