Prins Charles advarte mot økende antisemittisme

Prins Charles av Wales advarte mot den økende antisemittismen i Storbritannia, da han kastet glans over den avtroppende sjefsrabbineren med en kongelig middag.
Prins Charles av Wales (Foto: chego-chego, flickr.com)
Prins Charles av Wales (Foto: chego-chego, flickr.com)

Den britiske sjefsrabbineren Jonathan Sacks er i ferd med å bevege seg over i pensjonistenes rekker. Som takk for 22-årig lang og tro tjeneste, ble han æret med en kongelig middag med prins Charles av Wales mandag. Han hyllet Sacks for hans kamp for toleranse og respekt mellom mennesker, opplyser The Guardian.

– Gjennom hele din tid som sjefsrabbiner har du stått for et overveldende viktig prinsipp som landet lenge har vært eksponent for – prinsippet om toleranse.

Men en økende antisemittisme er noe de lokale jødene har vært bekymret for over lang tid. En utvikling også prins Charles har bitt seg merke i.

– Jeg står med deg og uttrykker en dyp angst over den åpenbart økende antisemittismen, sammen med andre giftige og ondsinnede former for intoleranse, sa han.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise