Sterke reaksjoner på MIFFs magasin

Det har kommet sterke reaksjoner på MIFFs magasin etter at det gikk ut til 124.000 husstander i Oslo denne uken. Hør opptak av en ung kvinne som lengter etter at Hitler skal gjenoppstå for å brenne jødene i helvete.

En ung Oslo-kvinne som ringte MIFF uttrykte drøm om at Adolf Hitler skulle leve slik at han kunne brenne jøder i helvete. (Foto: Bundesarchiv, Wikimedia Commons)
En ung Oslo-kvinne som ringte MIFF uttrykte drøm om at Adolf Hitler skulle leve slik at han kunne brenne jøder i helvete. (Foto: Bundesarchiv, Wikimedia Commons)

Onsdag 22. januar mottok MIFF en oppringning fra en ung kvinne i Oslo som hadde mottatt spesialmagasinet. Hun avsluttet samtalen med å uttrykke et ønske om at Adolf Hitler var levende, slik at han “kunne brenne alle dere jøder i helvete”. Hør hele siste del av samtalen i YouTube-klippet under.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MaWhb2oSafE[/youtube]

Reaksjonene er alltid blandet når MIFFs spesialmagasin sendes ut. Vi har gjort dette i åtte fylker tidligere, så vi vet litt om hva vi kan forvente.

Det vi aller mest ønsker oss, er at flest mulig melder seg inn i MIFF. Vi har hatt stor medlemsvekst de siste årene, men trenger å fortsette å vokse for å styrke organisasjonens stemme i den norske debatten. Organisasjoner som sverter Israel mottar titalls millioner kroner i statsstøtte årlig. MIFF mottar ingenting.

Her er noen flere eksempler på reaksjoner fra Oslo.

En norsk-ungarer ringte. Han var så takknemlig for MIFFs spesialmagasin til Oslo, og kunne nok ønske å ha et tilsvarende magasin utgitt i Ungarn, hvor antisemittisme og antisionisme går hånd i hånd på ytre høyre fløy.

Denne innsenderen sendte oss en hilsen gjennom MIFFs kontaktskjema, hvor man har har mulighet for å skrive anonymt. Men personen som drømmer om en gang da Norge vil forsvinne, skriver med fullt navn og oppgir en e-post adresse som indikerer at hun er i slutten av tenårene.
Denne innsenderen sendte oss en hilsen gjennom MIFFs kontaktskjema, hvor man har har mulighet for å skrive anonymt. Men personen som drømmer om en gang da Norge vil forsvinne, skriver med fullt navn og oppgir en e-post adresse som indikerer at hun er i slutten av tenårene.

 

Her er en annen Oslo-kvinne som skriver til oss fra sin e-post.
Her er en annen Oslo-kvinne som skriver til oss fra sin e-post.

 

Esben Smistad skriver på Twitter at han er aktiv i Fagbevegelsen. Onsdag 22. januar valgte han å kommentere MIFFs magasin på Twitter.
Esben Smistad skriver på Twitter at han er aktiv i Fagbevegelsen. Onsdag 22. januar valgte han å kommentere MIFFs magasin på Twitter.

MIFF svarte blant annet Smistad med følgende Twitter-melding: “Alle tar dette seriøst helt til de eventuelt finner faktafeil. Det har ingen i 9 fylker.”

De fleste av artiklene i magasinet kan du lese i online-versjon her.

NB! Tirsdag 21. januar sendte NRK en fransk dokumentar som bekrefter mye av det MIFF skriver om i magasinet.

Forrige artikkelIsrael rammet to terrorister
Neste artikkelFatah publiserer trusler om å bombe Tel Aviv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.