– Allah, la dagen da vi skal slakte jødene komme snart

Den palestinske predikanten Sheikh Omar Abu Sara forkynner i Al-Aqsa moskeen på Tempelhøyden at tiden er inne for å drepe jødene, ”de verste skapningene som har vandret på jorden”.
Palestinsk predikant i Klippemoskeen oppfordrer til utryddelse av jødene. (Foto: Skjermdump fra MEMRI TV / YouTube)
Palestinsk predikant i Klippemoskeen oppfordrer til utryddelse av jødene. (Foto: Skjermdump fra MEMRI TV / YouTube)

– Jødene er et folk som har blitt gitt hver eneste sjofle egenskap som finnes, forklarer den palestinske forkynneren innledningsvis i en tale fra Al-Aqsa moskeen på Tempelhøyden i Jerusalem, der han har samlet tilhørere rundt seg.

En video av talen ble publisert på internett 28. november, og MEMRI TV har oversatt videoen fra arabisk til engelsk.

– Jødene er de verste av Allahs skapninger. De er de verste skapningene som har vandret på jorden, forklarer Sheikh Omar Abu Sara i videoen.

Videre beskylder han jødene som folk for å ha ”drept mer enn ti tusen profeter”, og for ”to ganger å ha forsøkt å drepe vår profet Muhammed”.

– Det var jødene Allah forvandlet til aper og griser, og påførte nedverdigelse og ydmykelse, proklamerer han, før talen slår over i rene oppfordringer til folkemord.

– Vi lever i en tid da slaget mot jødene nærmer seg. Som det fortelles at vår profet Muhammed har sagt: ”Dere skal kjempe mot jødene inntil trærne og steinene sier: Å, tjener av Allah, Å muslim, det er en jøde bak meg, kom og drep ham.”

Abu Sara fortsetter:

– Jeg sier til jødene klart og tydelig: Tiden er inne for å slakte dere. Tiden er inne for å bekjempe dere. Tiden er inne for å drepe dere. Så sant Allah vil, er vi klare for oppgaven. Vi og de lojale og trofaste muslimene, sammen med armeen til det islamske kalifatets stat, som skal komme og frigjøre dette landet fra deres skitt. Vi venter på dagen, ja på øyeblikket da dere skal slaktes.

Han slår fast:

– Da dagen for å bekjempe dere kommer, skal vi slakte dere uten nåde.

Talen avsluttes med følgende bønn:

– Å, Allah, la dagen for slaktingen av jødene komme snart. La dagen da vi bekjemper dem komme snart. La dagen da Al-Aqsa moskeen blir befridd fra deres skitt komme snart. Å Allah, la etableringen av det islamske kalifatets stat skje snart. Amen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise