– Allah, la dagen da vi skal slakte jødene komme snart

Den palestinske predikanten Sheikh Omar Abu Sara forkynner i Al-Aqsa moskeen på Tempelhøyden at tiden er inne for å drepe jødene, ”de verste skapningene som har vandret på jorden”.

Palestinsk predikant i Klippemoskeen oppfordrer til utryddelse av jødene. (Foto: Skjermdump fra MEMRI TV / YouTube)
Palestinsk predikant i Klippemoskeen oppfordrer til utryddelse av jødene. (Foto: Skjermdump fra MEMRI TV / YouTube)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

– Jødene er et folk som har blitt gitt hver eneste sjofle egenskap som finnes, forklarer den palestinske forkynneren innledningsvis i en tale fra Al-Aqsa moskeen på Tempelhøyden i Jerusalem, der han har samlet tilhørere rundt seg.

En video av talen ble publisert på internett 28. november, og MEMRI TV har oversatt videoen fra arabisk til engelsk.

– Jødene er de verste av Allahs skapninger. De er de verste skapningene som har vandret på jorden, forklarer Sheikh Omar Abu Sara i videoen.

Videre beskylder han jødene som folk for å ha ”drept mer enn ti tusen profeter”, og for ”to ganger å ha forsøkt å drepe vår profet Muhammed”.

– Det var jødene Allah forvandlet til aper og griser, og påførte nedverdigelse og ydmykelse, proklamerer han, før talen slår over i rene oppfordringer til folkemord.

– Vi lever i en tid da slaget mot jødene nærmer seg. Som det fortelles at vår profet Muhammed har sagt: ”Dere skal kjempe mot jødene inntil trærne og steinene sier: Å, tjener av Allah, Å muslim, det er en jøde bak meg, kom og drep ham.”

Abu Sara fortsetter:

– Jeg sier til jødene klart og tydelig: Tiden er inne for å slakte dere. Tiden er inne for å bekjempe dere. Tiden er inne for å drepe dere. Så sant Allah vil, er vi klare for oppgaven. Vi og de lojale og trofaste muslimene, sammen med armeen til det islamske kalifatets stat, som skal komme og frigjøre dette landet fra deres skitt. Vi venter på dagen, ja på øyeblikket da dere skal slaktes.

Han slår fast:

– Da dagen for å bekjempe dere kommer, skal vi slakte dere uten nåde.

Talen avsluttes med følgende bønn:

– Å, Allah, la dagen for slaktingen av jødene komme snart. La dagen da vi bekjemper dem komme snart. La dagen da Al-Aqsa moskeen blir befridd fra deres skitt komme snart. Å Allah, la etableringen av det islamske kalifatets stat skje snart. Amen.

Forrige artikkelJøder i dagens Israel uthengt av prest som “Jesu drapsmenn”
Neste artikkelYa’alon: Vi stanser terror fra Tyrkia og Gaza
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/