Israeler slått og sparket av arabere i Berlin

En 26 år gammel israelsk mann ble spyttet på, slått og sparket av en gruppe tysk- og arabisk-talende menn på t-banen i Berlin på nyttårsaften. Hadde israeleren gjort noe for å provosere?
Berlin. (Illustrasjonsfoto: Spreng Ben, flickr.com)
Berlin. (Illustrasjonsfoto: Spreng Ben, flickr.com)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Ifølge nyhetsbyrået AP opplevde israeleren Shahak Shapira at en gruppe menn sang anti-jødiske sanger på t-banen i Berlin på nyttårsaften. Først ba han dem stanse, men begynte å filme dem med mobiltelefonen sin da de nektet å stanse.

“Da han gitt av på den neste stasjonen, fulgte mennene – som både snakket tysk og arabisk – etter ham og krevde at han slettet videoen. Da han avviste dette, spyttet noen av mennene på ham, slo ham og sparket ham, slik at han fikk skader i hodet,” skriver AP.

Martin Dahms, talsmann hos politiet i Berlin, sier politiet fortsatt leter etter angriperne.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel29 prosent vekst for MIFF i 2014
Neste artikkelIsrael er utradert i kunst finansiert av Norsk Folkehjelp
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise