Politiets bombegruppe rykket ut til synagogen

Torsdag kveld sperret politiet av området rundt synagogen i Oslo og ba beboere i nærheten om å holde seg unna vinduene, etter at en mistenkelig gjenstand ble observert ved bygningen.

Den siste twittermeldingen fra Oslo-politiet om operasjonen ved synagogen torsdag kveld. (Foto: Skjermdump fra Twitter)
Den siste twittermeldingen fra Oslo-politiet om operasjonen ved synagogen torsdag kveld. (Foto: Skjermdump fra Twitter)

Operasjonssentralen ved Oslo Politidistrikt skrev på Twitter klokken 20.41 torsdag kveld at ”politiet undersøker en gjenstand i området ved den jødiske synagogen. Området er for tiden avsperret”.

Klokken 21.12 la de ut en ny twittermelding: ”Politiet ønsker at de som har bopel mot Bergstien trekker bort fra de rom og vinduer som vender mot Bergstien.” Bergstien er gaten der synagogen ligger.

Klokken 21.30 underrettet politiet om at bombegruppen var på stedet, og hadde startet sine rutinemessige undersøkelser. Åtte minutter senere utdypet de informasjonen med en melding til: ”Området sjekkes ut fordi en person er sett legge fra seg en gjenstand bak synagogen. Politiet ønsker kontakt med denne personen på 02800.”

Klokken 21.56 åpnet politiet sperringene og underrettet om at den mistenkelige gjenstanden var en bag som noen hadde satt fra seg, som viste seg å ha ufarlig innhold. Politiet har hatt kontakt med eieren av bagen. Dermed er operasjonen avsluttet.

 

Forrige artikkelArabiske stater angriper opprørerne i Jemen
Neste artikkelOgså norske våpen blir markedsført som “kamptestet”
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/