«Jøder må dø»

Oppfordring til folkemord i norsk busskur. "De burde nok males over, eller kanskje erstattes med noen hyggeligere setninger som kanskje får noen til å smile," sier bussjåfør.
Skjermdump fra Salangen-Nyheter 1. august 2016.
Skjermdump fra Salangen-Nyheter 1. august 2016.

I et busskur i Sjøvegan i Troms fylke har det nylig blitt skrevet teksten «JØDER MÅ DØ» med store bokstaver. For å forsterke oppfordringen til folkemord mot jøder er teksten blitt understreket.

Det er den lokale nettavisen Salangen-Nyheter som gjengir bildet av den truende teksten i en artikkel publisert 1. august. Avisen har snakket med en bussjåfør som kjører rute forbi busstoppen. Han mener det er forferdelig med slike motbydelige setninger.

– De burde nok males over, eller kanskje erstattes med noen hyggeligere setninger som kanskje får noen til å smile, sier han.

De burde nok det.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise