Jødehater applauderer prestens boikottforslag

For fire år siden skrev mannen fra Finnmark: – Synd ikke Adolf [Hitler] fikk styre fem år til. Vil prestene skuffe ham i morgen?

Skjermdump av kommentar på MIFFs Facebook-side 16. januar 2017. Kommentaren ble skrevet av en godt voksen norsk mann fra Finnmark.
Skjermdump av kommentar på MIFFs Facebook-side 16. januar 2017. Kommentaren ble skrevet av en godt voksen norsk mann fra Finnmark.

I morgen behandler Fagforbundet teoLOgene forslag om Israel-boikott. Blir Asker-prestens forslag gjennomført som palestinerne vil, kommer verdens eneste jødiske stat til å bli borte, skrev MIFF 16. januar.

Da MIFF delte saken på vår Facebook-side, varte det ikke lenge før følgende kommentar kom: “Det er vel det mest fornuftige fra en prest, jeg noensinne har hørt. Og en god jøde, er en død jøde.”

Kommentaren er skrevet av en Facebook-profil med over 800 venner. Bosted er oppgitt til en by i Finnmark. På profilen viser mannen stolt fram sin fiskefangst og sitt barnebarn (?). Oppslag i lokalpressen viser at mannen driver med salg av sesongvarer.

Kommentaren han skrev 16. januar er ikke enestående. I november 2012 kommenterte mannen artikkelen “Fabian Stang vil ikke dele ut Fortjenstmedaljen til Linstad” fra Dagbladet.no.

– Faen ikke bedre en jøderævslikkere i USA. Synd ikke Adolf fikk styre 5 år til, skrev han.

– Hva mener du? Er du nazist? spurte en annen person.

– Nei, er nok ikke nazist, men er ikke jødeelsker heller. Det er folket fra HELVETE, svarte mannen.

La oss håpe det store flertallet av prestene i Fagforbundet teoLOgene skuffer denne jødehateren i morgen!

Skjermdump som ligger åpent på mannens Facebook-vegg fra 13. november 2012.
Skjermdump som ligger åpent på mannens Facebook-vegg fra 13. november 2012.

 

Geir Knutsen bidro til denne artikkelen.

Forrige artikkelObama: Fortsatt et godt forhold til Israel
Neste artikkelTrumps jødiske svigersønn skal jobbe med å løse konflikten mellom Israel og palestinerne
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.