Bak masken: Antisemittismen bak “Boikott Israel”-bevegelsen

En ny rapport dokumenterer at den såkalte BDS-bevegelsen er grunnleggende antisemittisk og at målet er å utslette Israel.

Rapporten Behind the Mask dokumenterer at boikott-kampanjen mot Israel er grunnleggende antisemittisk. (Foto: MSA/4il)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Onsdag 25. september presenterte Israels strategi- og sikkerhetsminister Gilad Erdan en ny rapport med tittelen Behind the Maskthe Antisemitic Nature of BDS Exposed (Bak masken – BDS’ antisemittiske karakter avdekkes) på en konferanse i Europaparlamentet i Brüssel, Belgia.

Parlamentarikere, diplomater og representanter fra mange andre land, deriblant USAs spesialutsending for bekjempelse av antisemittisme, Elan Carr, og EUs spesialutsending for overvåking og bekjempelse av antisemittisme, Katharina Von Schnurbein, var blant deltakerne. Konferansen hadde tittelen Delegitimization of Israel: The acceptable face of anti-semitism.

Gilad Erdan og Elan Carr deltok på møtet i Europaparlamentet onsdag 25. september da rapporten Behind the Mask ble presentert. (Foto: 4il/MSA)

Strategi- og sikkerhetsdepartementets 94 sider lange rapport dokumenterer at den såkalte BDS-kampanjen er gjennomsyret av antisemittisme, at aktivistene uhemmet fremmer anti-jødisk rasisme i vestlige land, og at det endelige målet er utslettelsen av Israel.

Med utgivelsen av rapporten ønsker departementet å sette forbindelsen mellom BDS og antisemittisme på den internasjonale agendaen, og å oppmuntre ledere til å komme med uttalelser mot BDS-kampanjen.

I tillegg vil departementet appellere til land som har sluttet seg til IHRAs internasjonalt anerkjente definisjon på antisemittisme om å etterfølge og bruke den. Det inkluderer å stå opp imot BDS-kampanjens antisemittiske agenda ved at dens legitimitet, finansiering og kampanje for å skade og ødelegge Israel, blir motarbeidet og bekjempet.

I februar 2019 utga departementet en annen rapport med tittelen Terrorists in Suits (Terrorister i dress). Den avslørte tette bånd mellom såkalte “menneskerettighetsorganisasjoner” og palestinske terrororganisasjoner.

Forsiden av rapporten “Terrorists in Suits”, utgitt i februar 2019. (Foto: MSA)

LIVE NOW FROM THE EUROPEAN PARLIAMENT IN BRUSSELS – Unmasking BDS:

LIVE NOW FROM THE EUROPEAN PARLIAMENT IN BRUSSELS – Unmasking BDS:הצטרפו אלינו לשידור החי מהפרלמנט האירופי בבריסל – המשרד לנושאים אסטרטגיים חושף את דוח האנטישמיות והפנים האמתיות של קמפיין החרם נגד ישראלThe Ministry of Strategic Affairs presents a new report unmasking antisemitism within the BDS campaign. The report reveals how BDS promotes antisemitism in Western countries unimpeded, in clear violation of internationally accepted definitions of antisemitism.Read the full report here. https://4il.org.il/1396/ #UnmaskBDS

Publisert av 4IL Onsdag 25. september 2019
Se opptak av møtet i Europaparlamentet onsdag 25. september der rapporten ble presentert.

Bak masken: Verden forstår at BDS er antisemittisk.

Bak masken: Det er antisemittisk å nekte det jødiske folk rett til selvbestemmelse.

Klikk her for å laste ned og lese rapporten.

Relaterte artikler:

Forrige artikkelJihadister bygger raketter på Vestbredden
Neste artikkelKvinne døde nesten ett år etter at hun ble alvorlig skadet i et rakettangrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.