– Ekstremistiske jøder motarbeider den raske spredningen av islam i Europa

Zaghloul Al-Naggar, islamsk teolog fra Egypt, til tyrkisk TV.
Zaghloul Al-Naggar på Kanal 9 i Tyrkia 6. september 2020. (Skjermdump via Memri)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Zaghloul Al-Naggar er tilknyttet Det øverste råd for islamske saker i Egypt. 6. september uttalte han seg på tyrkisk TV etter konfrontasjoner mellom høyreekstreme og muslimske opprørere i svenske byer.

«Det svenske folk er høflige, rolige, vanskelige å provosere, og de har stor respekt for andre. Dessverre, er det i Sverige, som jeg besøkte for omkring to år siden, en haug med ekstremistiske jøder som forsøker å forvrenge bildet av islam, og angriper enhver islamsk stemme. Disse (jødene) må bli avslørt for det svenske folk, som er velkjent for sin respekt for andre. Jødene organisere alle disse bevegelsene som hevn for den raske spredningen av islam i Europa, fordi de forstår godt hvordan dette setter deres sataniske plan om å hindre folk fra å akseptere religionen islam i fare.»

Klippet er publisert av Memri TV, som også har samlet andre uttalelser fra Al-Naggar.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMIFF på prestisjetung liste
Neste artikkelIsraelske agenter skal ha drept al-Qaidas nestleder
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise