– Ekstremistiske jøder motarbeider den raske spredningen av islam i Europa

Zaghloul Al-Naggar, islamsk teolog fra Egypt, til tyrkisk TV.
Zaghloul Al-Naggar på Kanal 9 i Tyrkia 6. september 2020. (Skjermdump via Memri)

Zaghloul Al-Naggar er tilknyttet Det øverste råd for islamske saker i Egypt. 6. september uttalte han seg på tyrkisk TV etter konfrontasjoner mellom høyreekstreme og muslimske opprørere i svenske byer.

«Det svenske folk er høflige, rolige, vanskelige å provosere, og de har stor respekt for andre. Dessverre, er det i Sverige, som jeg besøkte for omkring to år siden, en haug med ekstremistiske jøder som forsøker å forvrenge bildet av islam, og angriper enhver islamsk stemme. Disse (jødene) må bli avslørt for det svenske folk, som er velkjent for sin respekt for andre. Jødene organisere alle disse bevegelsene som hevn for den raske spredningen av islam i Europa, fordi de forstår godt hvordan dette setter deres sataniske plan om å hindre folk fra å akseptere religionen islam i fare.»

Klippet er publisert av Memri TV, som også har samlet andre uttalelser fra Al-Naggar.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise