Islamistisk leder: – Europeerne massakrerte jøder på grunn av jødenes grådighet

Nazistenes propaganda lever videre i den islamistiske bevegelsen.
Sjeik Kamal Al-Khatib
Sjeik Kamal Al-Khatib. (Skjermdump via Memri)

Fredag 20. november talte sjeik Kamal Al-Khatib til sine mer enn 70.000 følgere på YouTube. Al-Khatib er, ifølge Memri, nestleder for Den islamske bevegelsen i Nord-Israel, nest etter Raed Salah som flere ganger er tiltalt for oppvigleri og oppmuntring til terror.

Da muslimske erobrere kom til sørøst-Asia, oppførte de seg moralsk riktig, framholdt Al-Khatib i sin tale. De var ærlige, oppriktige, jukset ikke, innførte ikke monopoler og så videre. «Det var en av årsakene til at folkene i de landene konverterte til islam.»

Deretter fortsatte Al-Khatib, og vi gjengir utdraget fullstendig slik Memri har oversatt videoklippet fra arabisk til engelsk:

«Som motsetning, se på de jødiske handelsmenn i Europa. De jødiske handelsmennene i Europa ønsket å ta strupetak på det europeiske samfunnet gjennom bruk av penger. Så de brukte ågerrente, monopoler, juks og lån, og de sørget for å få pengesystemet i alle disse samfunnene under sin kontroll. De ønsker å kontrollere samfunnet gjennom penger. Fikk det folk til å elske dem? Ble europeerne jøder? Stikk motsatt, fra Middelalderen, fra 1214 til omkring 1340, ble jødene med få års mellomrom, hver gang det var en sykdomsbølge – pesten, malaria (dette var Middelalderen, tiden med mørke, uvitenhet og sykdom i Europa…) – hva gjorde europeerne hver gang de ble rammet av en sykdom? De gjennomførte en massakre mot jødene. Hvorfor? De sa: «Årsaken til denne pesten er at jødene har kastet en forbannelse over [jinxed] oss. Jødene blant oss gir oss dårlig lykke. De jinxed oss og vi fikk denne plagen.» Så enten massakrerte de [jødene] eller de forbød dem, og det skjedde til og med i andre verdenskrig. Dette er det som skjedde i Europa, da folkene førte seg kvelt av monopolene. Dette er selvfølgelig ikke noen unnskyldning for Holocaust og det som skjedde. Nei! Men jeg sier at maktkulturen ikke kan vinne hjertene til et folk. Tvert imot, det driver folk bort. Det er kraften i kultur, som viser seg i moralske verdier og åndelig budskap som gjorde at de muslimske handelsmenn kunne konvertere sørøst-Asia til islam, mens det fikk folk i Europa til å bekjempe jødedommen, på grunn av grådigheten til de jødiske handelsmennene.»

Det klassiske jødehatet lever tydeligvis fortsatt, og det forener islamister og nynazister.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise