Likhet for jøder og arabere?

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I denne “likheten” inngår det også at de araberne som har flyktet fra Israel (i 1948), skal kunne velge om de vil “vende hjem” og få tilbake sine eiendommer, eller få full erstatning for eiendommer de mistet.

Det som aldri er med i de tilsynelatende uangripelige tankerekkene, er bl. a. følgende grunnleggende fakta:

Tradisjonelt har jødene utgjort ca. 2 % av befolkningen i det tradisjonelt arabiske området. I dag er jødene i praksis fordrevet fra 99,8 % av dette området. Israel er på størrelse med et fylke som Hedmark, og ca. halvparten er ørken. Det som i virkeligheten har skjedd, er at det jødiske folket har sikret seg fortrinnsrett til 0,2 % av det arabiske området (Israel er ikke større) etter å ha mistet sine tidligere hjem, i den arabiske verden og i resten av verden. Det har flyktet vesentlig flere jøder fra arabiske land enn arabere fra Israel.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jødene har vært diskriminert og forfulgt i århundrer ikke bare i Europa, men også i den arabiske verden.

PLO har vært på en rekke toppmøter sammen med arabiske land. Der forlanger man full erstatning fra Israel til alle arabere som har lidt tap. Men de samme araberne har ikke en gang vært villige til å diskutere noen form for erstatning til jødiske flyktninger fra arabiske land.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag