Roger Waters vil ha musikerboikott av Israel

Den britiske rockelegenden Roger Walters beskylder på nytt Israel for "apartheid". I et brev ber han andre artister om å boikotte landet.
Roger Waters. (Foto: Guillermo Cadiz, flickr.com)
Roger Waters. (Foto: Guillermo Cadiz, flickr.com)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

– Jeg skriver til dere nå, mine brødre og søstre i rockens familie, og ber dere om å bli med meg og tusenvis av andre artister rundt om i verden, for å erklære en kulturell boikott mot Israel, skriver Roger Waters i et brev datert 18. august.

Den tidligere frontfiguren i Pink Floyd har i mange år kjempet for boikott av Israel og mener landet er en apartheidstat. Som en av “suksesshistoriene” i sin kamp, peker han på Stevie Wonder som nylig takket nei til å synge på en konsert arrangert av Venner av IDF, rapporterer Times of Israel.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise