Roger Waters vil ha musikerboikott av Israel

Den britiske rockelegenden Roger Walters beskylder på nytt Israel for “apartheid”. I et brev ber han andre artister om å boikotte landet.

Roger Waters. (Foto: Guillermo Cadiz, flickr.com)
Roger Waters. (Foto: Guillermo Cadiz, flickr.com)

– Jeg skriver til dere nå, mine brødre og søstre i rockens familie, og ber dere om å bli med meg og tusenvis av andre artister rundt om i verden, for å erklære en kulturell boikott mot Israel, skriver Roger Waters i et brev datert 18. august.

Den tidligere frontfiguren i Pink Floyd har i mange år kjempet for boikott av Israel og mener landet er en apartheidstat. Som en av “suksesshistoriene” i sin kamp, peker han på Stevie Wonder som nylig takket nei til å synge på en konsert arrangert av Venner av IDF, rapporterer Times of Israel.

Forrige artikkelEgypt-situasjonen overskygger fredsprosessen
Neste artikkel– Israel er (ikke) forskjellsbehandlet i FN
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no