Hvem sa apartheid?

Doktor Rania Okby skal være den første kvinnelige beduin som er blitt lege. Hun er en stolt israeler. Hvem sa apartheid?

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Se presentasjonen til Conrad Myrlands foredrag "Apartheid-løgnen og andre falske bilder av Israel".
Se presentasjonen til Conrad Myrlands foredrag “Apartheid-løgnen og andre falske bilder av Israel”.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen

 

 

Apartheid-anklagene mot Israel er ikke nye. Israel ble anklaget for apartheid lenge før kontrollpostene og sikkerhetsbarrieren kom opp på Vestbredden (for å stanse den palestinske terrorkrigen fra høsten 2000). Når noen veier på Vestbredden er blitt stengt for palestinsk-registrerte kjøretøy, er det fordi en rekke mennesker – jøder – ble drept på disse veiene av folk som hadde støtte av de valgte, palestinske myndighetene.

Anklagene om at Israel er en apartheidstat er en falsk og ondsinnet en som forhindrer fred og harmoni, heller enn fremmer den, skriver dommer Richard Goldstone fra Sør-Afrika.

I Midtøsten har alle landene apartheid-lignende tilstander. Israel er det landet som har det minst av alle.

De følgende bildene er publisert av organisasjonen StandWithUs og bloggen EldersOfZiyon.

alian apartheid rail

apartk apartk2s apartmc2 as-ariel as-awad as-badir as-barghouti as-dead ashraf+brik as-joubran as-kara as-mansour as-rami as-raslan as-safire as-toon1 as-wahabi as-zahalka aynaw barhoum apart beaches bus poster darawshe hebrewu jordan apartheid krenawi machola makhoul mishleb rania okby rimon poster shibel poster2 snir apart

as-abbas1 as-abbas2 as-lebanon lebapart[1] saudi apart2 saudi apartheid week 2

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag