Avviser samfunnstjeneste

Statsminister Ariel Sharon har foreslått å innføre en slags samfunnstjeneste for arabere og ultra-ortodokse jøder som ikke tjenestegjør i IDF. I helgen gav landsmøtet i det arabiske Balad-partiet sin innstilling. - Vi diskuterte dette grundig, og fant at Sharons forslag ikke vil tjene interessene til det arabiske samfunnet, sier Knesset-medlem Jamal Zkhalka til Jerusalem Post. (08.03)

Statsminister Ariel Sharon har foreslått å innføre en slags samfunnstjeneste for arabere og ultra-ortodokse jøder som ikke tjenestegjør i IDF. I helgen gav landsmøtet i det arabiske Balad-partiet sin innstilling.
– Vi diskuterte dette grundig, og fant at Sharons forslag ikke vil tjene interessene til det arabiske samfunnet, sier Knesset-medlem Jamal Zkhalka til Jerusalem Post. (08.03)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise