Barak: – Angriperne skader Israels omdømme

Mandag fordømte forsvarsminister Ehud Barak angrepet på en moské i landsbyen Tuba-Zangariyye. Prislapp-angrepet" er "en kriminell handling som skader staten Israel", uttalte han i følge Jerusalem Post.

– De lovbryterne som gjennomførte disse handlingene er interessert i å destabilisere relasjonene mellom jøder og arabere, og skader Israels navn i verden. Jeg er overbevist om at de ansvarlige for disse lovbruddene og opprørende handlingene vil bli funnet raskt og tiltalt, fortsatte Barak.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise