Netanyahu opprørt av moskébrenning

Mandag møtte statsminister Benjamin Netanyahu Shin Bet-sjef Yoram Cohen for å diskutere ildspåsettelsen av en moské i den israelsk arabiske landsbyen Tuba-Zangariyye i Galilea.

Netanyahu gav beskjed om å finne de skyldige så raskt som mulig, skriver Yedioth Aharonoth. – Bildene er sjokkerende og har ingen plass i staten Israel, skal Netanyahu ha sagt. En pressemelding fra statsministerens kontor lyder slik:

– Netanyahu ble opprørt da han så bildene og sa at handlingene gikk på tvers av staten Israels verdier. Religionsfrihet og frihet til gudsdyrkelse er grunnleggende verdier.

Det israelske politiet opplyser at flere mistenkte har blitt arrestert i sammenheng med hendelsene.

Forrige artikkelBarak: – Angriperne skader Israels omdømme
Neste artikkelKina vil ikke stanse Iran-angrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no