Jaffa-synagoge utsatt for brannbombe

En Molotov-cocktail ble kastet mot en synagoge i Jaffa lørdag ettermiddag, opplyser Yedioth Aharonoth.

Den traff taket av bygningen, men gjorde ikke stor skade. Ingen personer ble skadet i hendelsen. Angrepet med brannbomben kommer samtidig som to arabiske gravplasser ble vandalisert i en forstad til Tel Aviv i løpet av helgen. Politet tror det er lokale fotballhooligans som står bak skjendingene.

Forrige artikkelRomney: – Jeg vil styrke alliansen med Israel
Neste artikkelDimmebonus dobles
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no