IDF med beklagelse til drusiske rekrutter

Drusiske israelere har fått en offisiell beklagelse fra IDF, etter å ha klaget på en brosjyre for førstegangstjenesten de mottok fra forsvaret.

Her står det at hærens oppgave er å forsvare landets “jødiske” innbyggere. Druserne og deres foreldre har reagert på at ikke alle etniske grupper er inkludert i denne formuleringen. Etter å ha blitt konfrontert med saken av Ha’aretz lover IDF nå å endre formuleringen og beklager overfor de ikke-jødiske førstegangskandidatene som har mottatt brosjyren.

Forrige artikkelKatsav et “vrak”, men vil ikke ta selvmord
Neste artikkelShin Bet arresterte to terrorceller på Vestbredden
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no