Arabisk og kristen jente i IDF

Monaliza Abdo (bildet) fra Haifa har tjenestegjort tre år i de israelske forsvarsstyrkene. Hun meldte seg frivillig for å forsvare landet sitt.

- Jeg vil ofre livet for staten Israel og alle dets innbyggere, sier Monaliza Abdo. (Skjermdump fra IDF-video)
- Jeg vil ofre livet for staten Israel og alle dets innbyggere, sier Monaliza Abdo. (Skjermdump fra IDF-video)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


De israelske forsvarsstyrkene publiserte 4. februar en 3 minutters video om Monaliza Abdo, en ung arabisk og kristen jente fra Haifa.

– Jeg vil ofre livet for staten Israel og alle dets innbyggere, sier Abdo.

Se hele videoen her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kGv9mym3Sqk[/youtube]

Abdo er del av en ny trend, hvor stadig flere arabiske kristne melder seg til førstegangstjeneste i Israel.

 

Forrige artikkel700 syrere har fått behandling på dette israelske feltsykehuset
Neste artikkel77 prosent krever anerkjennelse av jødisk stat
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.