Den arabiske liga gir Syria 15 dager

Enkelte gulfstater gikk inn for å utestenge Syria midlertidig fra Den arabiske liga på grunn av volden som herjer landet, men søndagens møte endte med et mer tannløst krav om stans i voldshandlingene i løpet av 15 dager. Det ble også nedsatt en komité, ledet av Qatar, som skal se nærmere på situasjonen i Syria, og ligaen vil legge til rette for dialog mellom syriske myndigheter og opposisjonen i Kairo.

Enkelte gulfstater gikk inn for å utestenge Syria midlertidig fra Den arabiske liga på grunn av volden som herjer landet, men søndagens møte endte med et mer tannløst krav om stans i voldshandlingene i løpet av 15 dager. Det ble også nedsatt en komité, ledet av Qatar, som skal se nærmere på situasjonen i Syria, og ligaen vil legge til rette for dialog mellom syriske myndigheter og opposisjonen i Kairo.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise