Gjennomsnittsprisen er 1 mot 800

I løpet av Israels historie har landet gjennomført ni fangeutvekslinger med arabiske fiender, den første for 54 år siden. 13.509 fanger er løslatt i bytte mot totalt 16 soldater, skriver Bradley Burston i Ha'aretz.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Dette er en gjennomsnittspris på godt over 800 arabiske fanger per israelsk soldat. De palestinske fangene som nå blir løslatt, skal ha vært direkte ansvarlig for drap på 599 israelere. – Hadde israelerne ventet lengre på en avtale, kunne Gilad Shalit gjerne blitt nr. 600, skriver Burston.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise