Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kuwaitiske parlamentarikere forsvarer våpenkjøp fra Israel

Arabiske parlamentsmedlemmer som forsvarer handel med Israel. En fjern framtidsdrøm? Vel, det har nettopp hendt i Kuwait.

Det kuwaitiske parlamentsmedlemmet Hammad al-Dosari ble nettopp intervjuet på den statlige fjernsynskanalen Al-Adala TV om landets våpenhandel med Israel. «Tradisjonen tro» var det nok ventet at han ville komme med en rekke fornektelser, slik arabiske lands politikere har for vane når det er snakk om noen form for kontakt med «zioniststaten».

Men som MEMRI avslører, forsvarte ikke bare al-Dosari handelsforbindelsene med Israel, men brukte profeten Muhammeds eksempel i sitt forsvar.

– Sharia tillater at vi handler med israelittene. Vi følger eksemplet til profeten Muhammed, som døde mens skjoldet hans var kjøpt på avbetaling fra en jøde […] Kritiserer dere meg? Kritisér i så fall profeten Muhammed! En muslim snakker ikke. Han etterlever instruksene til profeten Muhammed, hevdet han.

En av hans kolleger, Nabil al-Fadhl, lovpriser Israel og sier han «elsker» dem, fordi de er villig til å forsyne dem med våpen.

– Dersom Kuwaits sikkerhet avhenger av kjøp av israelsk utstyr, vil jeg gjøre det. Derfor elsker jeg israelerne. Det er tillatt å handle med alle, for Kuwaits sikkerhet. Da reporteren ble oppgitt over hvordan han kunne se lett på det å handle varer av Israel, svarte al-Fadhl:

– Hva så? Hvordan opererte muslimene til vår fordel, da våre arabiske naboer (Irak) invaderte landet vårt? Jeg er villig til å kjøpe utstyr fra Israel, for å beskytte mitt land fra arabiske og muslimske naboer.

Se utklipp fra intervjuet her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XusOMwhUmSY[/youtube]


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart