Bil fra Saudi-Arabia på et helt uventet sted

Saudi-arabisk Mercedes på uventet sted. (Foto: Jacky Hugi, Twitter)
Saudi-arabisk Mercedes på uventet sted. (Foto: Jacky Hugi, Twitter)

Fredag 24. juli oppdaget journalisten Jacky Hugi en sølvgrå Mercedes som parkerte i nærheten av klokketårnet i Jaffa. Det spesielle med bilen var registreringsskiltet, som fortalte at bilen kommer fra Saudi-Arabia.

Det er svært uvanlig, kanskje første gang i historien, at en privatbil fra Saudi-Arabia kjører rundt i Israel, skriver Times of Israel. En Facebook-venn av Hugi kunne fortelle at han snakket med sjåføren av bilen i Jerusalem. Han hadde presentert seg som en saudi-arabisk forretningsmann.

Hugi dekker arabiske saker for Hærens radio.

– Atomavtalen med Iran begynner å bevise sin virkning, kommenterte Hugi ironisk. Både Israel og Saudi-Arabia deler bekymring for Irans atomprogram og ifølge lekkasjer i media er det blitt stadig mer uformell kontakt mellom de to landene de siste årene.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag