Bil fra Saudi-Arabia på et helt uventet sted

Det vakte stor oppsikt da denne Mercedesen parkerte.
Saudi-arabisk Mercedes på uventet sted. (Foto: Jacky Hugi, Twitter)
Saudi-arabisk Mercedes på uventet sted. (Foto: Jacky Hugi, Twitter)

Fredag 24. juli oppdaget journalisten Jacky Hugi en sølvgrå Mercedes som parkerte i nærheten av klokketårnet i Jaffa. Det spesielle med bilen var registreringsskiltet, som fortalte at bilen kommer fra Saudi-Arabia.

Det er svært uvanlig, kanskje første gang i historien, at en privatbil fra Saudi-Arabia kjører rundt i Israel, skriver Times of Israel. En Facebook-venn av Hugi kunne fortelle at han snakket med sjåføren av bilen i Jerusalem. Han hadde presentert seg som en saudi-arabisk forretningsmann.

Hugi dekker arabiske saker for Hærens radio.

– Atomavtalen med Iran begynner å bevise sin virkning, kommenterte Hugi ironisk. Både Israel og Saudi-Arabia deler bekymring for Irans atomprogram og ifølge lekkasjer i media er det blitt stadig mer uformell kontakt mellom de to landene de siste årene.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise