Bil fra Saudi-Arabia på et helt uventet sted

Det vakte stor oppsikt da denne Mercedesen parkerte.
Saudi-arabisk Mercedes på uventet sted. (Foto: Jacky Hugi, Twitter)
Saudi-arabisk Mercedes på uventet sted. (Foto: Jacky Hugi, Twitter)

Fredag 24. juli oppdaget journalisten Jacky Hugi en sølvgrå Mercedes som parkerte i nærheten av klokketårnet i Jaffa. Det spesielle med bilen var registreringsskiltet, som fortalte at bilen kommer fra Saudi-Arabia.

Det er svært uvanlig, kanskje første gang i historien, at en privatbil fra Saudi-Arabia kjører rundt i Israel, skriver Times of Israel. En Facebook-venn av Hugi kunne fortelle at han snakket med sjåføren av bilen i Jerusalem. Han hadde presentert seg som en saudi-arabisk forretningsmann.

Hugi dekker arabiske saker for Hærens radio.

– Atomavtalen med Iran begynner å bevise sin virkning, kommenterte Hugi ironisk. Både Israel og Saudi-Arabia deler bekymring for Irans atomprogram og ifølge lekkasjer i media er det blitt stadig mer uformell kontakt mellom de to landene de siste årene.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHuckabee: – Obama leder israelerne “til døren på ovnene”
Neste artikkel– Netanyahu klarer ikke å stanse Iran-avtalen
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise