Amanda ble fratatt seier i missekonkurranse. Hvordan er det mulig?

Arrangørene oppdaget en stor blå flekk på hennes rulleblad.

Amanda Hanna. (Foto: Facebook)
Amanda Hanna. (Foto: Facebook)

Den svensk-libanesiske kvinnen Amanda Hanna vant en missekonkurranse i Libanon tidligere i august.

– Til å begynne med var jeg skeptisk til det hele, det viste seg likevel at jeg hadde feil. Det har vært en av de beste ukene i mitt liv, der jeg blant annet har fått reise rundt i Libanon og besøke fantastiske steder. Jeg har blitt kjent med mennesker som kommer til å stå meg nær og jeg har fremfor alt blitt utviklet som person. Det har vært en fantastisk reise og jeg er utrolig glad for at jeg deltok, skrev Amanda på sin Facebook-side 14. august.

Da hadde hun nylig vunnet tittelen «Miss Lebanon Emigrant 2017» og gratulasjonene strømmet inn fra venner og bekjente.

Men Amanda hadde grunn til å være skeptisk. Hun tok ikke feil.

For hva har libaneserne siden oppdaget? At Amanda, med sitt svenske pass, besøkte Israel på en akademisk tur for studenter i 2016.

Og hva gjorde libaneserne med det? – De tok fra henne tittelen, melder arrangørene av festivalen for utvandrede libanesere til avisen Al Modon.  Den britiske avisen Independent har ikke klart å få kommentar fra arrangørene. Den israelske avisen Yedioth Aharonoth viser bilde av Amanda på Ben Gurion-flyplass i 2016.

Hva er din kommentar? Hva tror du den svenske regjeringen kommer til å gjøre?

– Skriv ditt svar i kommentarfeltet –

Amanda Hannas oppdatering på Facebook etter at hun vant konkurransen.
Amanda Hannas oppdatering på Facebook etter at hun vant konkurransen.

 

Israels argumenter som du ellers ikke får høre

Ti fakta du må kjenne før du kritiserer Israel

Her får du svar og hjelp til å finne bakgrunnsstoffet

Hvorfor avtale med palestinerne er umulig nå

Israel på 1-2-3

Forrige artikkelTidligere Mossad-sjef ble intervjuet på Dagsrevyen
Neste artikkelUtestengt fra Irans landslag på livstid
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.