Inviterer Emiratenes kronprins til Jerusalem

President Reuven Rivlin har sendt invitasjon til Mohammed bin Zayed.
Emiratens kronsprins Mohammed bin Zayed er invitert til Israel av president Reuven Rivlin. (Foto: Wikipedia)

Israels president Reuven Rivlin har invitert Emiratens kronprins Mohammed bin Zayed Al Nahyan til å besøke Israel og Jerusalem. Invitasjonen kommer bare dager etter den historiske fredsavtalen mellom de to landene.

Rivlin sendte invitasjonen i et brev på arabisk, hvor han også uttrykket håp om at fredsavtalen vil «bidra til å bygge og styrke tillit mellom oss og landene i regionen, en tillit som vil fremme forståelse, ta regionen fremover, bringe økonomisk vekst og fremgang og bidra til stabilitet for dem som bor i Midtøsten».

«Jeg benytter denne anledningen til å sende en invitasjon til Deres høyhet om å besøke Israel og Jerusalem og være vår ærede gjest», skriver Rivlin.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise