Palestinsk shariadommer: – Emiratene inngikk fred med fiendene til profeten Muhammed

Palestinske myndigheter oppvigler til religiøs krig.
(Skjermdump fra PA TV 15. august 2020 via Palestinian Media Watch)

Mahmoud Al-Habbash er palestinske myndigheters øverste shariadommer. 15. august rykket han ut på palestinske myndigheters offisielle tv-kanal med kraftig fordømmelse av fredsavtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater.

– Vi vil absolutt ikke godta dette forræderiet. Et sandkorn fra jorden fra det rene Palestina og fra jorden til al-Aqsa moskéen er verdifullt enn vårt blod og våre liv… Det som skjedde er forræderi… Dette er et svik. Ikke bare mot det palestinske folk, det er en fornektelse av arven fra profeten Muhammed… Er Jerusalem og al-Aqsa moskéen varer som kan selges på markedsplassen for politisk prostitusjon? [De forente arabiske emirater] har solgt Jerusalem, oppgitt Jerusalem og de forsøker å markedsføre sitt forræderi med at de åpner dørene for muslimer til å komme og be i Jerusalem, sa Al-Habbash.

Men palestinernes øverste leder vil ikke ha besøk av noen muslimer som kommer fra land med fredsavtale med Israel.

– Alle som kommer for å besøke al-Aqsa moskéen gjennom Palestinas porter: Velkommen, og vi vil glede oss med ham… Men alle som kommer gjennom den israelske porten er uønsket, og vi vil ikke se annet enn skoen og spyttet til Jerusalems folk i hans ansikt…

Al-Habbash fortsatte:

– Normalisering er forræderi. Normalisering betyr at du godtar naturlige forbindelser med din brors drapsmann og din fars drapsmann, at du godtar naturlige forbindelser med fiendene til profeten Muhammed.

Med en lederstilling i palestinske myndigheter, mottar Al-Habbash lønn finansiert av dine og din families skattepenger. Også tv-kanalen der dette budskapet ble kringkastet er finansiert av norsk bistand. Klikk her for å bli medlem av MIFF nå i protest mot dette!

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise