Palestinsk shariadommer: – Emiratene inngikk fred med fiendene til profeten Muhammed

(Skjermdump fra PA TV 15. august 2020 via Palestinian Media Watch)

Mahmoud Al-Habbash er palestinske myndigheters øverste shariadommer. 15. august rykket han ut på palestinske myndigheters offisielle tv-kanal med kraftig fordømmelse av fredsavtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater.

– Vi vil absolutt ikke godta dette forræderiet. Et sandkorn fra jorden fra det rene Palestina og fra jorden til al-Aqsa moskéen er verdifullt enn vårt blod og våre liv… Det som skjedde er forræderi… Dette er et svik. Ikke bare mot det palestinske folk, det er en fornektelse av arven fra profeten Muhammed… Er Jerusalem og al-Aqsa moskéen varer som kan selges på markedsplassen for politisk prostitusjon? [De forente arabiske emirater] har solgt Jerusalem, oppgitt Jerusalem og de forsøker å markedsføre sitt forræderi med at de åpner dørene for muslimer til å komme og be i Jerusalem, sa Al-Habbash.

Men palestinernes øverste leder vil ikke ha besøk av noen muslimer som kommer fra land med fredsavtale med Israel.

– Alle som kommer for å besøke al-Aqsa moskéen gjennom Palestinas porter: Velkommen, og vi vil glede oss med ham… Men alle som kommer gjennom den israelske porten er uønsket, og vi vil ikke se annet enn skoen og spyttet til Jerusalems folk i hans ansikt…

Al-Habbash fortsatte:

– Normalisering er forræderi. Normalisering betyr at du godtar naturlige forbindelser med din brors drapsmann og din fars drapsmann, at du godtar naturlige forbindelser med fiendene til profeten Muhammed.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med en lederstilling i palestinske myndigheter, mottar Al-Habbash lønn finansiert av dine og din families skattepenger. Også tv-kanalen der dette budskapet ble kringkastet er finansiert av norsk bistand. Klikk her for å bli medlem av MIFF nå i protest mot dette!Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag