Men har planer for fred

IDF vil ta i bruk ny taktikk i kampen mot terror hvis lokale palestinske ledere ikke er i stand til å få sitt område under kontroll, advarte statsminister Ariel Sharon mandag. Samtidig lovet han å møte utenriksminister Shimon Peres fredag, for å høre hans diplomatiske plan. I slutten av november skal Sharon også besøke USA. Peres møtte Yassir Arafat på en konferanse i Brussel mandag kveld, men begge to avslo å gi kommentarer til pressen etter møtet. Israel har arrestert 85 militante palestinere de siste ukene. Av disse har 35 tidligere gjennomført terroraksjoner.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

IDF vil ta i bruk ny taktikk i kampen mot terror hvis lokale palestinske ledere ikke er i stand til å få sitt område under kontroll, advarte statsminister Ariel Sharon mandag.
Samtidig lovet han å møte utenriksminister Shimon Peres fredag, for å høre hans diplomatiske plan. I slutten av november skal Sharon også besøke USA.
Peres møtte Yassir Arafat på en konferanse i Brussel mandag kveld, men begge to avslo å gi kommentarer til pressen etter møtet.
Israel har arrestert 85 militante palestinere de siste ukene. Av disse har 35 tidligere gjennomført terroraksjoner.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelKommentar til Bente Bakkens artikkel
Neste artikkelTar medlems imunitet
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise