Vil la Arafat reise fritt

Statsminister Ariel Sharon lovte søndag å holde sitt løfte om å gi Arafat tillatelse til å forlate Ramallah, i forkant av at Anthony Zinni kommer tilbake til Midtøsten. Sharon avviser kritikk fra høyresiden. De mener at frigivelse av Arafat er et uttrykk for at Sharon gir etter for amerikansk press og press fra forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Statsminister Ariel Sharon lovte søndag å holde sitt løfte om å gi Arafat tillatelse til å forlate Ramallah, i forkant av at Anthony Zinni kommer tilbake til Midtøsten. Sharon avviser kritikk fra høyresiden. De mener at frigivelse av Arafat er et uttrykk for at Sharon gir etter for amerikansk press og press fra forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkel“Biskoper kritiserer Israel”
Neste artikkelEn israelsk soldat drept
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise