Vil la Arafat reise fritt

Statsminister Ariel Sharon lovte søndag å holde sitt løfte om å gi Arafat tillatelse til å forlate Ramallah, i forkant av at Anthony Zinni kommer tilbake til Midtøsten. Sharon avviser kritikk fra høyresiden. De mener at frigivelse av Arafat er et uttrykk for at Sharon gir etter for amerikansk press og press fra forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Statsminister Ariel Sharon lovte søndag å holde sitt løfte om å gi Arafat tillatelse til å forlate Ramallah, i forkant av at Anthony Zinni kommer tilbake til Midtøsten. Sharon avviser kritikk fra høyresiden. De mener at frigivelse av Arafat er et uttrykk for at Sharon gir etter for amerikansk press og press fra forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel“Biskoper kritiserer Israel”
Neste artikkelEn israelsk soldat drept
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise