Jeg vil være statsminister til 2007

Ariel Sharon prøvde torsdag å avblåse alle spekulasjoner om en snarlig avgang på grunn av korrupsjonsskandalen han er direkte eller indirekte involvert i. Til ungdomsledere i Likud fortalte Sharon at han vurderer å gå på en tredje periode som statsminister etter valget i 2007. I følge den israelske tv-kanalen Channel 2 vil Sharon fortsette som […]

Ariel Sharon prøvde torsdag å avblåse alle spekulasjoner om en snarlig avgang på grunn av korrupsjonsskandalen han er direkte eller indirekte involvert i. Til ungdomsledere i Likud fortalte Sharon at han vurderer å gå på en tredje periode som statsminister etter valget i 2007. I følge den israelske tv-kanalen Channel 2 vil Sharon fortsette som statsminister selv om han skulle bli tiltalt for korrupsjon.
– Vi berører ikke hyptotetiske situasjoner, sier Asi Shariv, en talsmann for Sharon.
– Vi er helt overbevist om at det ikke kommer noen tiltale, fortsetter Shariv. I følge Channel 2 skal fungerende høyestrettsadvokat, Edna Arbel, være tilhenger av å reise tiltale mot Sharon. (23.01)

Forrige artikkelDagbok fra rommet funnet i Texas
Neste artikkelJeg vil være statsminister til 2007
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.