Jeg vil være statsminister til 2007

Ariel Sharon prøvde torsdag å avblåse alle spekulasjoner om en snarlig avgang på grunn av korrupsjonsskandalen han er direkte eller indirekte involvert i. Til ungdomsledere i Likud fortalte Sharon at han vurderer å gå på en tredje periode som statsminister etter valget i 2007. I følge den israelske tv-kanalen Channel 2 vil Sharon fortsette som statsminister selv om han skulle bli tiltalt for korrupsjon. - Vi berører ikke hyptotetiske situasjoner, sier Asi Shariv, en talsmann for Sharon. - Vi er helt overbevist om at det ikke kommer noen tiltale, fortsetter Shariv. I følge Channel 2 skal fungerende høyestrettsadvokat, Edna Arbel, være tilhenger av å reise tiltale mot Sharon. (23.01)

Ariel Sharon prøvde torsdag å avblåse alle spekulasjoner om en snarlig avgang på grunn av korrupsjonsskandalen han er direkte eller indirekte involvert i. Til ungdomsledere i Likud fortalte Sharon at han vurderer å gå på en tredje periode som statsminister etter valget i 2007. I følge den israelske tv-kanalen Channel 2 vil Sharon fortsette som statsminister selv om han skulle bli tiltalt for korrupsjon.
– Vi berører ikke hyptotetiske situasjoner, sier Asi Shariv, en talsmann for Sharon.
– Vi er helt overbevist om at det ikke kommer noen tiltale, fortsetter Shariv. I følge Channel 2 skal fungerende høyestrettsadvokat, Edna Arbel, være tilhenger av å reise tiltale mot Sharon. (23.01)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelDagbok fra rommet funnet i Texas
Neste artikkelJeg vil være statsminister til 2007
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise