Fangebytte riktig, men vanskelig avgjørelse

Hizbollah og Israel bekrefter at de har nådd frem til en avtale om fangeutveksling, godt hjulpet av den tyske forhandleren Ernest Uhrlau. Selve utvekslingen vil sannsynligvis finne sted på torsdag. Hizbollah vil da frigi forretningsmannen Elhanan Tennenbaum, og de døde kroppene til tre israelske soldater. Til gjengjeld vil Israel frigi mer enn 30 libanesiske og […]

Hizbollah og Israel bekrefter at de har nådd frem til en avtale om fangeutveksling, godt hjulpet av den tyske forhandleren Ernest Uhrlau. Selve utvekslingen vil sannsynligvis finne sted på torsdag. Hizbollah vil da frigi forretningsmannen Elhanan Tennenbaum, og de døde kroppene til tre israelske soldater. Til gjengjeld vil Israel frigi mer enn 30 libanesiske og 400 palestinske fanger. (25.01)

Forrige artikkelFangebytte riktig, men vanskelig avgjørelse
Neste artikkel“Ensidig” plan gir færre veisperringer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.