Advarer mot flere kidnappinger

Tre falne israelske soldater fikk torsdag kveld en verdig statlig markering i Israel, etter at deres døde kropper ble utlevert av Hizbollah i en fangeutveksling. Kistene var svøpt i israelske falgg, og båret av soldater fra det samme kampingeniør-korpset som de døde soldatene tilhørte. Hizbollah kidnappet dem i Libanon i år 2000. Statsminister Ariel Sharon […]

Tre falne israelske soldater fikk torsdag kveld en verdig statlig markering i Israel, etter at deres døde kropper ble utlevert av Hizbollah i en fangeutveksling. Kistene var svøpt i israelske falgg, og båret av soldater fra det samme kampingeniør-korpset som de døde soldatene tilhørte. Hizbollah kidnappet dem i Libanon i år 2000.
Statsminister Ariel Sharon forsøkte å forsikre at slike kidnappinger ikke vil skje igjen:
– Israel vil ikke tillate noen fiende eller terrororganisasjon å gjøre kidnappinger og krav om løsepenger til en vane, sa Sharon. Israel har fortsatt minst fire savnede soldater, som man antar er i arabisk forvaring – enten døde eller levende. I israelske media er det den savnede navigatøren Ron Arad som får størst oppmerksomhet. Israelsk etterretning tror Arad er i fangenskap i Iran. (30.01)

Forrige artikkelSoldat skadet av Kassam-rakett
Neste artikkelNå er det på tide å utvise Arafat
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -