Avvikle bosetninger – seier for terroren

Tusenvis av bosettere og deres sympatisører demonstrerte onsdag kveld utenfor statsminister Ariel Sharons residens i Jerusalem. Banneret "Avvikle bosetninger gir seier for terrorismen" samlet demonstrantene i en felles front mot tilbaketrekningsplanene fra Gaza-stripen. - Ønsker statsministeren at Kfar Darom skal bli hovedkvarter for Hamas, og at Neveh Dekalim skal bli en moské, spurte en av talerne retorisk. En statssekretær i Sharons regjering fra høyrepartiet National Union ropte "Sharon gå av!" under demonstrasjonen, i følge Jerusalem Post. Torsdag morgen presenterer Sharon sin tilbaketrekningsplan for tre amerikanske utsendinger. Bush-administrasjonen ønsker å vite hvordan planen skal gjennomføres, hva som skjer etter en israelsk tilbaketrekning og følgende for en fredsavtale i fremtiden. Gaza-tilbaketrekning vil mest sannsynlig bli utsatt til etter presidentvalget i USA i november, sier en israelsk regjeringskilde til Hærens radio. Palestinernes statsminister Ahmed Qurei ønsker seg en internasjonal fredsstyrke som kan kontrollere grensen mot Gaza-stripen etter en israelsk tilbaketrekning. (19.02)

Tusenvis av bosettere og deres sympatisører demonstrerte onsdag kveld utenfor statsminister Ariel Sharons residens i Jerusalem. Banneret «Avvikle bosetninger gir seier for terrorismen» samlet demonstrantene i en felles front mot tilbaketrekningsplanene fra Gaza-stripen.
– Ønsker statsministeren at Kfar Darom skal bli hovedkvarter for Hamas, og at Neveh Dekalim skal bli en moské, spurte en av talerne retorisk. En statssekretær i Sharons regjering fra høyrepartiet National Union ropte «Sharon gå av!» under demonstrasjonen, i følge Jerusalem Post.
Torsdag morgen presenterer Sharon sin tilbaketrekningsplan for tre amerikanske utsendinger. Bush-administrasjonen ønsker å vite hvordan planen skal gjennomføres, hva som skjer etter en israelsk tilbaketrekning og følgende for en fredsavtale i fremtiden.
Gaza-tilbaketrekning vil mest sannsynlig bli utsatt til etter presidentvalget i USA i november, sier en israelsk regjeringskilde til Hærens radio.
Palestinernes statsminister Ahmed Qurei ønsker seg en internasjonal fredsstyrke som kan kontrollere grensen mot Gaza-stripen etter en israelsk tilbaketrekning. (19.02)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelPlanlegger kjempeluftskip til overvåkning
Neste artikkelAvvikle bosetninger – seier for terroren
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise