Kvinne tatt med 25 kg bombe

En kvinne tilknyttet terrororganisasjonen Al Aksa Martyrbrigade ble torsdag tatt med en 25 kilograms bombe i en bag utenfor bosetningen Ariel på Vestbredden. Etterforskningen viser foreløpig at kvinnen kan ha blitt brukt som kurer, og at hun ikke selv var på vei for å gjennomføre et selvmordsangrep.
Terrorcellen til Nader abu-Leil i Nablus har den senere tid prøvd å gjennomføre en rekke selvmordsangrep i Israel, men angrepene er blitt forhindret. Gruppen har ved flere anledninger benyttet kvinner som er tvunget til å gjenopprette sitt gode navn og rykte etter å ha ødelagt familieæren, skriver Ha'aretz. I forbindelse med påsken forhindret Israel ti terrorangrep. (16.04)

 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

En kvinne tilknyttet terrororganisasjonen Al Aksa Martyrbrigade ble torsdag tatt med en 25 kilograms bombe i en bag utenfor bosetningen Ariel på Vestbredden. Etterforskningen viser foreløpig at kvinnen kan ha blitt brukt som kurer, og at hun ikke selv var på vei for å gjennomføre et selvmordsangrep.
Terrorcellen til Nader abu-Leil i Nablus har den senere tid prøvd å gjennomføre en rekke selvmordsangrep i Israel, men angrepene er blitt forhindret. Gruppen har ved flere anledninger benyttet kvinner som er tvunget til å gjenopprette sitt gode navn og rykte etter å ha ødelagt familieæren, skriver Ha’aretz. I forbindelse med påsken forhindret Israel ti terrorangrep. (16.04)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelEnsidige israelske tiltak
Neste artikkelSharon kan vinne støtte i Likud
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise