Gilad Sharon: – Far hører meg

Gilad Sharon, sønn av Israels tidligere statsminister Ariel Sharon, skal i neste uke presentere en biografi om sin far både på hebraisk og engelsk. I forbindelse med bokutgivelsen har Gilad gitt et intervju til New York Times, hvor han gir et sjeldent innsyn i farens nåværende situasjon.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Ariel Sharon har vært på sykehus og pleiehjem etter at han fikk hjerneslag i 2006. – Han ligger i sengen, og sover stille og rolig. Kinnene hans er friskt røde. Når han er våken stirer han med et gjennomtrengde blikk.

Han har ikke mistet et eneste kilo, tvert imot, han har lagt på seg litt, sier Gilad. – Når han er våken, ser han på meg og beveger på fingrene dersom jeg ber ham det. Jeg er sikker på at han hører meg, legger sønnen til.

Forrige artikkel– Abbas foreslår valg i januar
Neste artikkelBittersøt fangeutveksling
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -