Gilad Sharon: – Far hører meg

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Ariel Sharon har vært på sykehus og pleiehjem etter at han fikk hjerneslag i 2006. – Han ligger i sengen, og sover stille og rolig. Kinnene hans er friskt røde. Når han er våken stirer han med et gjennomtrengde blikk.

Han har ikke mistet et eneste kilo, tvert imot, han har lagt på seg litt, sier Gilad. – Når han er våken, ser han på meg og beveger på fingrene dersom jeg ber ham det. Jeg er sikker på at han hører meg, legger sønnen til.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag