Gilad Sharon: – Far hører meg

Gilad Sharon, sønn av Israels tidligere statsminister Ariel Sharon, skal i neste uke presentere en biografi om sin far både på hebraisk og engelsk. I forbindelse med bokutgivelsen har Gilad gitt et intervju til New York Times, hvor han gir et sjeldent innsyn i farens nåværende situasjon.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Ariel Sharon har vært på sykehus og pleiehjem etter at han fikk hjerneslag i 2006. – Han ligger i sengen, og sover stille og rolig. Kinnene hans er friskt røde. Når han er våken stirer han med et gjennomtrengde blikk.

Han har ikke mistet et eneste kilo, tvert imot, han har lagt på seg litt, sier Gilad. – Når han er våken, ser han på meg og beveger på fingrene dersom jeg ber ham det. Jeg er sikker på at han hører meg, legger sønnen til.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel– Abbas foreslår valg i januar
Neste artikkelBittersøt fangeutveksling
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise