Dagen: Boken Løgnindustrien må leses

“Her er kunnskap og dokumentasjon i lange banar for dei fleste område av Midtausten-debatten og kritikken mot Israel,” skriver Karl Johan Hallaråker.

Faksmile fra Dagen 28. desember 2015.
Faksmile fra Dagen 28. desember 2015.

MIFFs siste bok Løgnindustrien av den israelske journalisten Ben-Dror Yemini blir anmeldt i avisen Dagen av Karl Johan Hallaråker 28. desember.

Les hele den sterke anbefalingen.

Bestill boken og andre bøker fra MIFF.

Forrige artikkel– Lytt til Palestinian Media Watch før dere møter palestinske ledere!
Neste artikkelKissingers usannsynlige vei til makten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.