Nå kan du lese hele «Løgnindustrien» gratis på nett

Denne boken vil du lese!
Løgnindustrien av Ben-Dror Yemini ble utgitt av MIFF i oktober 2015.
Løgnindustrien av Ben-Dror Yemini ble utgitt av MIFF i oktober 2015.

Med Israel for fred (MIFF) ble oppmerksom på Ben-Dror Yemini for mange år siden. Allerede i 2004 gjenga vi en artikkel hvor han påpekte hvordan Europa totalt forskjellsbehandler palestinske flyktninger på den ene siden og alle andre flyktninger i verden på den andre.

I 2012 ble vi personlig kjent med den israelske veteranjournalisten, da han holdt to foredrag på MIFFs Israelkonferanse i Sandnes. «Europa støtter krigshissere i navnet til menneskerettigheter,» slo Yemini fast. Han snakker lavmælt, men advarslene hans fortjener å utbasuneres til alle som vil høre.

Det var derfor ikke noen debatt i MIFFs hovedstyre da Yemini kom med en ny bok på hebraisk høsten 2014. Denne boken må utvilsomt inngå i MIFFs bokserie!

Yemini bruker flest sider på å tilbakevise løgnene til dem som fremstiller den jødiske statsdannelsen som en historisk feil og anklager Israel for etnisk rensning, folkemord, apartheid og barnemord. Hver eneste løgn blir knust med harde fakta og gode sammenligninger. Hans forsvar for Israel som et nasjonalt hjemland for jøder er svært overbevisende. Derfor er også boken viktig for alle dem som er kritisk til Israel.

Yemini lengter etter fred med palestinerne og ønsker kritikk av Israel velkommen. Selv er han kritisk til mange sider ved Israels handlinger, ikke minst utposter og bosetninger som blir bygget dypt inne på Vestbredden. Det er ikke kritikk av Israel forfatteren vil til livs med sin bok, det er de ondsinnede og demoniserende løgnene. Det er skremmende å se den rødgrønne alliansen Yemini avkler – sosialister (røde) og islamister (grønne) som forenes i kampen om en framtid uten Israel.

I bokens siste setning heter det:

«Hvis kunnskap er makt, og dersom løgner kan bekjempes, er denne boken et lite bidrag til det. For palestinere og muslimene, jødene og israelerne, for fred og forsoning i Midtøsten, for en rettferdig løsning – sannheten må seire.»

Løgnindustrien er nå utsolgt i papirformat. Vi har derfor innhentet Yeminis tillatelse til å gjøre boken tilgjengelig gratis på nettet. Dette er en stor gavepakke til alle venner av Israel og alle venner av sannheten.

Klikk her for å få hele Løgnindustrien avslørt i all sin gru (lenke til Issuu).

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNetanyahu går i karantene
Neste artikkelTo kvinner – 49 og 50 år – døde av korona
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise