– MIFFs bok bør bli standardverk

- Boken "Det falske bildet av Israel" bør bli standardverk både i media, journalistutdanning, skoleverket og som kunnskapskilde for politikere og andre som vil bygge sine vurderinger på objektive fakta og ikke politisk propaganda, skriver Karl Johan Hallaråker.
Karl Johan Hallaråker
Karl Johan Hallaråker. (Foto: Privat/ Facebook)

Første opplag av MIFFs nye bok Det falske bildet av Israel er snart tomt. Bestill boken her.

Mandag 18. januar trykket avisen Dagen en bokanmeldelse av Karl Johan Hallaråker, en kjent teolog, forfatter og kristenleder.

Hallaråker begynner med å uttrykke glede over at MIFF er en livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig organisasjon. «MIFF har et hovedmål – sannheten om Israel og det jødiske folk. Min personlige erfaring fra taleroppdrag i ulike miljø er at knapt noen steder møter jeg en kunnskapsrik tilhørerskare som nettopp i MIFF,» skriver Hallaråker.

I Det falske bildet av Israel dokumenterer forfatter Conrad Myrland vrangforestillingene mange i Norge har av den jødiske staten, og viser hvordan det falske bildet er blitt til gjennom flere tiår med ensidig og feilaktig informasjon fra norske medier og skolebøker.

– Her er grunngitt argumentasjon som man ikke kan avfeie. Både NRK, NTB må komme med sine tilsvar, skriver Hallaråker.

«For alle Israelsvenner og andre sannhetssøkende er denne faktasjekken svært velkommen og verdifull. Mange av oss som har deltatt og følg med i debatter og reportasjer vil kjenne oss igjen i mye av det Myrland dokumenterer.»

Konklusjonen til Hallaråker er klar: Kjøp, les, bruk!

Faksimile fra avisen Dagen 18. januar 2021.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise