– Netanyahu ble en farsfigur

- Statsminister Benjamin Netanyahu er en politiker. Det er helt legitimt at han kan håpe på politisk gevinst av fangeutvekslingen, skriver Yossi Verter i Ha'aretz.

Journalisten, som så ofte hudfletter Netanyahu og høyresiden i israelsk politikk, har skrevet flere positive kommentarartikler om statsministeren
de siste dagene. Verter reagerer ikke negativt på at Netanyahu solte seg i glansen fra bildene av de første omfavnelsene mellom far og sønn Shalit.

– Netanyahu plaget ikke [Gilad] Shalit, og tok ikke mer enn ett minutt av hans tid før soldaten møtte sin familie. Han kjente sin plass, skriver Verter.

– Tirsdag gikk Netanyahu inn i en rolle som hittil har vært en ukjent nisje for ham den offentlige bevissthet: farsrollen. I det han klemte den spinkle, bleke og svake soldaten som kom ut av helikopteret, ble Netanyahu alles far, skriver Verter.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise