– Netanyahu ble en farsfigur

– Statsminister Benjamin Netanyahu er en politiker. Det er helt legitimt at han kan håpe på politisk gevinst av fangeutvekslingen, skriver Yossi Verter i Ha’aretz.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Journalisten, som så ofte hudfletter Netanyahu og høyresiden i israelsk politikk, har skrevet flere positive kommentarartikler om statsministeren
de siste dagene. Verter reagerer ikke negativt på at Netanyahu solte seg i glansen fra bildene av de første omfavnelsene mellom far og sønn Shalit.

– Netanyahu plaget ikke [Gilad] Shalit, og tok ikke mer enn ett minutt av hans tid før soldaten møtte sin familie. Han kjente sin plass, skriver Verter.

– Tirsdag gikk Netanyahu inn i en rolle som hittil har vært en ukjent nisje for ham den offentlige bevissthet: farsrollen. I det han klemte den spinkle, bleke og svake soldaten som kom ut av helikopteret, ble Netanyahu alles far, skriver Verter.

Forrige artikkelUSA uttrykker bekymring for løslatte terrorister
Neste artikkelNew York Times: – Fangeutveksling svekker mulighet til fredsavtale
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.