Netanyahu sendte takkebrev til MIFFere

Den israelske statsministeren takket nordmenn for støtten.
Tirsdag 15. september signerte Israels statsminister Benjamin Netanyahu en avtale om normalisering av forholdet med Emiratene, representerte ved utenriksminister Abdullah bin Zayed Al Nahyan, og Bahrain, representert ved utenriksminister Khalid bin Ahmed Al Khalifa. Donald Trump signerte på vegne av USA som støttespiller av avtalen. (Foto: Twitter)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

16. september sendte Med Israel for fred en gratulasjonshilsen til Israels statsminister Benjamin Netanyahu i forbindelse med fredsavtalene Israel inngikk med De forente arabiske emirater og Bahrain. Nærmere 700 MIFFere satt sitt navn på gratulasjonen. Nå har Netanyahu sendt takkebrev tilbake.

«Tusen takk for brevet og deres støttende ord»», skriver Netanyahu innledningsvis. Videre skriver han at de nye fredsavtalene mellom Israel og arabiske land vitner om en ny tid.

«Jeg har lenge ment at Israel og den arabiske verden har mange felles interesser», skriver Netanyahu, som mener uenighetene mellom Israel og palestinerne ikke må være til hinder for et godt forhold til arabiske land.

«Tvert imot vil flere forbindelser mellom land i regionen øke velstanden og bygge en bro som vil hjelpe oss på en vei mot fred med palestinerne også. Ved å samarbeide vil vi endre regionen og bygge en enda bedre morgendag for våre folk. Dette vil være en fremtidig fred, sikkerhet og velstand, og jeg er sikker på at vi snart ser enda flere arabiske land som blir med i den voksende kretsen av fred».

Til slutt takker Netanyahu MIFF og medlemmene for deres støtte til Israel.

«Jeg er takknemlig for deres langvarige støtte til staten Israel, og jeg ønsker dere god helse, velstand og fred i det kommende året», skriver han til slutt.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise