Bli med til Israel 6.-21. mai 2012

Solveig Rye Ghatso og Torben von Huth, styremedlemmer i MIFF Vestfold, arrangerer tur til Israel i mai 2012.

Turlederne inviterer til en opplevelsesrik tur til Israel med fokus på kultur og historie.
I løpet av rundreisen får deltakerne oppleve de mest sentrale stedene i landet, som bl.a. Sharonsletten ved Middelhavet, Galilea og Golanhøyden, Dødehavsområdet, Jerusalemsområdet, Negevørkenen og Eilat ved Rødehavet.
Turen starter i Tel Aviv ved Middelhavet, som av Lonely Planet har blitt ranket som nr. 3 på sin 10 på topp liste. Det blir også noen dager i Galilea og Jerusalem før turen går til Eilat mot slutten av reisen. En israelsk guide, som snakker skandinavisk vil også følge gruppen på rundreisen.

Litt om reiselederne:
Torben von Huth (47) kommer fra Sverige og er bosatt i Horten. Torben har vært mange ganger i Israel hvor han også har deler av sin slekt. Torben er nestleder i MIFF Vestfold.
Solveig Rye Ghatso (49) er samboer med Torben og jobber som danseinstruktør innenfor orientalsk dans. Solveig har erfaring fra å arrangere turer til Egypt men har i de senere årene vendt blikket mot Israel. Solveig er styremedlem i MIFF Vestfold.

Se hele turprogrammet (PDF)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelMIFFs videoer
Neste artikkelIsrael advarer: – Mulighetenes vindu i ferd med å stenge
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise