Den heldige vinner er…

Blant gode støttespillere har MIFF trukket ut en vinner av reisegavekort på 10.000 kroner fra Sabra Fokus Reiser.

El Al-vinge. Foto: Tmuna Fish, flickr.com
El Al-vinge. Foto: Tmuna Fish, flickr.com

Den heldige vinneren er Oddbjørg Flem fra Stavanger.

– Det er nesten ikke til å tro, sa Flem da hun fikk den hyggelige beskjeden mandag kveld.

– Jeg har nettopp vært i Israel i tre uker, fortalte MIFF-medlemmet, som har vært stamgjest og trofast vertinne på møtene i MIFF Stavanger i en lang årrekke.

Alle som ga minst 700 kroner til MIFF i perioden 22. august til 15. november 2011 deltok i trekning av reisegavekort til kr. 10.000,- (fritt reisemål) fra Sabra Fokus Reiser. Reiseselskapet har et bredt tilbud av Israel-reiser.

Over 450 Israel-venner fra hele landet deltok i trekningen.

Med Israel for freds kontonummer er 7877.06.54539.

 

Forrige artikkelPeres i hemmelig møte med kong Abdullah
Neste artikkelSender likevel gassdelegasjon til Norge
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -