Bli med til Israel 18. februar – 1. mars 2012

Bjarne Bjelland og Torgeir Riska, styremedlemmer i MIFF Stavanger, arrangerer tur til Israel i februar 2012.

Reiseleder Bjarne Bjelland
Reiseleder Bjarne Bjelland

MIFFs lokallag i Stavanger inviterer til en opplevelsesrik motivasjonstur til Israel i februar.

– Alle som ønsker det er velkommen til å delta på turen! Bosted utenfor Rogaland er ingen hindring, understreker reiselederne Bjarne Bjelland og Torgeir Riska.

I løpet av rundreisen skal deltakerne innom de mest sentrale stedene i landet, som bl.a. Sharonsletten ved Middelhavet, Galilea og Golanhøyden, Dødehavsområdet og Jerusalemsområdet.

Du kan lese denne artikkelen på norsk fordi det er Israel-venner som støtter MIFFs arbeid med kontingent og gaver. Klikk her for å bli med på laget! 

– Vi besøker de kjente bibelske stedene og møter forskjellige interessante personer underveis, forteller reiselederne. En israelsk guide, som snakker skandinavisk vil også følge gruppen på rundreisen.

Bjarne Bjelland er politimann av yrke. Han er styremedlem i MIFF Stavanger og tidligere bystyremedlem i Stavanger kommune. Bjelland har har besøkt Israel flere ganger.

Torgeir Riska studerer til mastergrad i historie, er styremedlem i MIFF Stavanger og har vært i Israel flere ganger tidligere.

Turen er i samarbeid med reiseselskapet Sabra Fokus Reiser.

Se hele turprogrammet (PDF)

Forrige artikkelRegjeringen reagerer på Clinton-uttalelser
Neste artikkel– Iran advarte Hamas mot å rømme Syria
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -