SAS gjenåpner rute til Tel Aviv

Scandinavian Airlines har bestemt seg for å tilby reise fra København til Tel Aviv én gang i uken, som senere vil utvides til tre ganger i uken.

Nå blir det enklere for skandinavere å reise på badeferie til Tel Aviv. (foto:Dan Zelazo)
Nå blir det enklere for skandinavere å reise på badeferie til Tel Aviv. (foto:Dan Zelazo)

Norwegians Israelrute fra Stockholm får konkurranse fra SAS sin gjenopptagelse av ruten København-Tel Aviv. Første fly tar av 4. juni, skriver VG.

– Det er ingen tvil om at en direkterute til og fra Tel Aviv også vil trekker turister og forretningsfolk fra regionen til Skandinavia. Vi ser fram til å gjenoppta denne ruten, sier markedsjef i det skandinaviske selskapet Per Møller Jensen.

SAS planlegger å fly en gang i uken til Ben Gurion i juni, men øker til to avganger i uken i juli. Fra 28.oktober vil dette økes til tre ukentlige avganger.

Norwegian flyr mellom Stockholm og Tel Aviv en gang i uken.

Forrige artikkelRachel Suissa i MIFF Trondheim: Iran og Israel
Neste artikkelReprimande etter IDF-aprilsnarr
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag