Stor bredde i Israel-turer

De som skal på gruppereise til Israel til sommeren eller høsten kan velge og vrake i spennende turer. Sigve Bø fra Randaberg arrangerer familietur med mål om to hundre deltakere 23. juni til 7. juli.
Deltakere på en av Sigve Bøs tidligere familieturer. (Foto: Privat)
Deltakere på en av Sigve Bøs tidligere familieturer. (Foto: Privat)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

I år blir det ikke noe eget direktefly på Bøs reisegruppe, men mellomlanding i København, hvor SAS åpner direkterute til Tel Aviv noen uker før avreise. Turinfo finner du her.

Israel-spesialisten Sabra Fokus Reiser tilbyr minst 14 gruppereiser til Israel i sommer og høst. Se hele deres tilbud her (kultur og historie) og her (kristne).

8.-16. september kan du bli med MIFF Drammen til Israel. Reiseledere er Hallgrim Berg og Mette Follestad.

23. oktober – 3. november kan du bli med MIFF og Hjelp Jødene Hjem. Reiseledere er Torbjørn Ekroll, Ida Husveg og Conrad Myrland.

– Få land i verden har like mye historie, variert og flott natur og god mat samlet på et så lite geografisk område som Israel. Selv ble vi frelst, skrev journalist Axel Heiberg-Andersen i Kapitals reiselivsmagasin tidligere i år.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise