Stor bredde i Israel-turer

De som skal på gruppereise til Israel til sommeren eller høsten kan velge og vrake i spennende turer. Sigve Bø fra Randaberg arrangerer familietur med mål om to hundre deltakere 23. juni til 7. juli.

Deltakere på en av Sigve Bøs tidligere familieturer. (Foto: Privat)
Deltakere på en av Sigve Bøs tidligere familieturer. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I år blir det ikke noe eget direktefly på Bøs reisegruppe, men mellomlanding i København, hvor SAS åpner direkterute til Tel Aviv noen uker før avreise. Turinfo finner du her.

Israel-spesialisten Sabra Fokus Reiser tilbyr minst 14 gruppereiser til Israel i sommer og høst. Se hele deres tilbud her (kultur og historie) og her (kristne).

8.-16. september kan du bli med MIFF Drammen til Israel. Reiseledere er Hallgrim Berg og Mette Follestad.

23. oktober – 3. november kan du bli med MIFF og Hjelp Jødene Hjem. Reiseledere er Torbjørn Ekroll, Ida Husveg og Conrad Myrland.

– Få land i verden har like mye historie, variert og flott natur og god mat samlet på et så lite geografisk område som Israel. Selv ble vi frelst, skrev journalist Axel Heiberg-Andersen i Kapitals reiselivsmagasin tidligere i år.

 

Forrige artikkelSigurd Neubauer i MIFF Oslo: Israel og Libanon kjemper om gass i Middelhavet
Neste artikkelSe CNNs intervju med Benjamin Netanyahu
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.