Bli med MIFF Molde til Israel 6.-14. oktober

Reiselederne Laila Elnes Bielachowicz og Eshel Tzur fra MIFF Molde inviterer deg med på Israel-tur i oktober.
MIFF Molde har lagt opp en nidagers tur til Israel i oktober. (Illustrasjonsfoto: Ron Almog, flickr.com)
MIFF Molde har lagt opp en nidagers tur til Israel i oktober. (Illustrasjonsfoto: Ron Almog, flickr.com)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

– På denne turen får vi et innblikk i Israels mange tusen år gamle historie, samt Israel i dag. Vi legger til rette for at du skal få oppleve mest mulig i et godt, inkluderende fellesskap, skriver reiselederne i invitasjon.

Deltakerne får besøke Jerusalem, Betlehem, Dødehavet, Masada, Genesaretsjøen, Galilea, Nasaret og Tel Aviv.  Turen er åpen for alle, også folk som ikke kommer fra Møre og Romsdal.

Pris for reisen er kr. 15.500,- pr. person i dobbelrom med utreise fra Molde og kr. 14.300,- pr. person med utreise fra Oslo.

Se dagsprogram og mer prisinformasjon her:

MIFF Molde Israel-tur oktober 2012 (PDF)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelHva er problemet med IDFs hovedkvarter i Tel Aviv?
Neste artikkelVandaler på ferde i Yad Vashem og Shuafat
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise