Bli med MIFF Molde til Israel 6.-14. oktober

Reiselederne Laila Elnes Bielachowicz og Eshel Tzur fra MIFF Molde inviterer deg med på Israel-tur i oktober.

MIFF Molde har lagt opp en nidagers tur til Israel i oktober. (Illustrasjonsfoto: Ron Almog, flickr.com)
MIFF Molde har lagt opp en nidagers tur til Israel i oktober. (Illustrasjonsfoto: Ron Almog, flickr.com)

– På denne turen får vi et innblikk i Israels mange tusen år gamle historie, samt Israel i dag. Vi legger til rette for at du skal få oppleve mest mulig i et godt, inkluderende fellesskap, skriver reiselederne i invitasjon.

Deltakerne får besøke Jerusalem, Betlehem, Dødehavet, Masada, Genesaretsjøen, Galilea, Nasaret og Tel Aviv.  Turen er åpen for alle, også folk som ikke kommer fra Møre og Romsdal.

Pris for reisen er kr. 15.500,- pr. person i dobbelrom med utreise fra Molde og kr. 14.300,- pr. person med utreise fra Oslo.

Se dagsprogram og mer prisinformasjon her:

MIFF Molde Israel-tur oktober 2012 (PDF)

Forrige artikkelHva er problemet med IDFs hovedkvarter i Tel Aviv?
Neste artikkelVandaler på ferde i Yad Vashem og Shuafat
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.