Bli med på kunnskaps- og hyggetur til Israel

Hallgrim Berg (68) og Mette Follestad (44) er reiseledere på vårens MIFF-tur til Israel. Berg er sekretær i MIFF Hallingdal, og kjent som forfatter, foredragsholdere og tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Follestad er medlem av MIFFs hovedstyre og sekretær i MIFF Drammen.
Hallgrim Berg (68) og Mette Follestad (44) er reiseledere på vårens MIFF-tur til Israel. Berg er sekretær i MIFF Hallingdal, og kjent som forfatter, foredragsholdere og tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Follestad er medlem av MIFFs hovedstyre og sekretær i MIFF Drammen.

Reiselederne skriver følgende om turopplegget:

Denne turen passer godt både for de som besøker landet for første gang og de som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted. Opplegget blir uvanlig variert og innholdsrikt, med spennende utflukter, besøk på bibelhistoriske steder og nye attraksjoner, yrende folkeliv i Jerusalem og Tel Aviv, kåseri og foredrag, mat og musikk, muligheter for shopping og badestrand. Tidspunktet er «det helt riktige» – med fantastisk natur og fin temperatur i overgangen mellom vår og sommer!

Turen er åpen for medlemmer av MIFF og alle andre interesserte som støtter demokratiet og Israels sak. Vi tar sikte på å formidle informasjon om dagens Israel med fakta og argumenter til egen kunnskapsutvikling. Vi utnytter vårt kontaktnett i Israel for at deltakerne skal få møte interessante personligheter, representanter for det offisielle Israel, og fastboende nordmenn som arbeider profesjonelt med journalistikk, samfunnsspørsmål og mer «huslige» sysler.

Vi benytter tiden godt: På flyturen ned, under transfer i Wien, samles vi i et konferanserom og har et timelangt «mini-seminar» om aktuelle Israel-spørsmål.

Turen byr på gode og helt sentralt beliggende hoteller, og middager med besøk og spesielle innslag.

Med to reiseledere kan vi få til ønsket fleksibilitet på enkelte dager, f.eks. badestrand eller museum, shopping eller utflukt.

Israelsk guide, som snakker norsk, vil følge gruppen på rundreisen.

Turen blir arrangert av Med Israel for fred (se www.miff.no) i samarbeid med Sabra Fokusreiser.

Last ned brosjyre for turen her (PDF)

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag